Preview Mode Links will not work in preview mode

Samtal med experter inom bygg kring allt som gäller att minska slöseriet i byggprojekt.

May 29, 2023

Välkommen till det 10:e avsnittet av BYGGSNACK. I detta avsnitt slår vi oss ner med ingen mindre än David Hebrand, VD:n och medgrundaren av mod:group.

I detta avsnitt utforskar vi varför mod:group & David Hebrand vill inspirera hela byggsektorn. De berättar om frustrationen över att se så mycket outnyttjad...


May 3, 2023

Välkommen till Byggsnack - podcasten som hjälper projektledare i byggbranschen att bekämpa slöseri och maximera effektiviteten. I detta avsnitt, intervjuar David Björk Viktor Broberg från Infobric. De utforskar bl.a. begreppet "falsk digitalisering" och utmaningar kring samordningen i byggprojekt. Du kommer också...


Mar 28, 2023

I detta avsnitt träffar Webforums VD David Björk, Niclas Ingeström på Castellum. Niclas är Digital affärsutvecklare på Castellum och har 10 års erfarenhet av fastighetsbranschen. 

I detta avsnitt delar han sina tankar kring de förändringar han har sett under sina år i branschen! 

Niclas berättar bland annat...


Mar 3, 2023

I detta avsnitt träffar Webforums VD David Björk SWECOs David Möller. David är expert inom digitalisering, CAD & BIM- frågor och har lång erfarenhet av informationshantering inom stora infrastrukturprojekt. David arbetar bland annat med det stora Slussen projektet i Stockholm. 

I avsnittet pratar dem om...


Feb 1, 2023

I detta avsnitt träffar Webforums VD David Björk, grundaren och VDn av Plan B, Rogier Jongeling. Rogier är även projektledare för nationella riktlinjer och en riktig expert gällande informationshantering.

Rogier förklarar varför det är bra med standarder samt varför man inför projekt måste ta sig tiden för...